Iluminat rezidential

Filtre
Filtrare produse

Afișez 1 - 16 din 17 rezultate

Imagine
SKU
Produs
Rating
Preț
 • Lampa solarna latarenka wiszaca stojaca 12LED 111522.jpg
  SKU: AVX-KX4973

  “Iluminează-ți grădina cu ajutorul lămpii solare de exterior “COMBO”! Cu 12 LED-uri și posibilitate de montaj la sol sau pe perete, această lampă oferă un iluminat delicat și eficient. Funcționând cu energie solară, nu necesită cabluri sau baterii suplimentare. Alege lumina frumoasă și durabilă pentru grădina ta cu “COMBO” – soluția perfectă pentru iluminatul exterior!”

 • Lampy lampiony solarne stojace dekoracyjne 4 sztuki 111520.jpg
  SKU: AVX-KX4972

  “Transformați-vă grădina într-un loc magic cu ajutorul setului de 4 lămpi solare de grădină cu picior tip “Lampion” cu LED. Aceste lămpi vă oferă iluminarea perfectă pentru a crea o atmosferă unică și pentru a evidenția frumusețea grădinii dvs. Ele pot fi utilizate și ca o cale de lumină pentru a marca aleile sau căile din grădină. Cu aceste lămpi solare, veți beneficia de un confort maxim, deoarece nu este nevoie să rulați cabluri sau să le porniți și să le opriți în fiecare zi.

  Setul include, de asemenea, suporturi lungi pentru a le introduce în pământ, permițându-vă să le amplasați în orice loc și în orice aranjament doriți. Aceste lămpi solare sunt o soluție ecologică, deoarece se încarcă în timpul zilei și oferă până la 8 ore de funcționare continuă după amurg. Astfel, veți avea lumină în grădină și în timpul evenimentelor de vară.

  Cu un design original și un model decupat în capacul becurilor LED, aceste lămpi vor adăuga un farmec aparte oricărui spațiu. Ele sunt fabricate din plastic durabil și de înaltă calitate, garantând lumina lor pentru multe seri petrecute în grădină. De asemenea, sunt rezistente la apă conform standardului IP44, astfel încât să reziste p

 • Lampy solarne latarenka gwiazdy ksiezyce 4szt 111501.jpg
  SKU: AVX-KX4965

  “Încântă-ți curtea cu setul de 4 lampi solare de gradina tip “Felinar” cu LED, un iluminat moale și unic pentru orice fațadă a casei. Bucură-te de un design cu model de lună și stea, încărcare solară și funcționare fără întreținere. Economice și durabile, aceste lămpi oferă o lumină puternică și pot fi amplasate oriunde dorești. Setul conține 4 bucăți, iar dimensiunile sunt: lampa – 17,2 cm x 7,8 cm, frigarui – 21 cm, lungime mâner – 11 cm. Materialul este plastic, bateria are capacitatea de 600mAh, iar panoul solar de 2V 80mAh. Timpul de încărcare este de 8 ore, iar timpul de lucru de 8 ore. Adaugă un plus de farmec grădinii tale cu acest set de lămpi solare de înaltă calitate!”

 • Lampy solarne ogrodowe pochodnie 12LED 4szt 111512.jpg
  SKU: AVX-KX4966

  “Transformă-ți grădina într-o tabără adevărată cu Setul de 4 lămpi solare de grădină tip “Torță” cu 12 LED-uri! Lumina lor galbenă strălucitoare va crea o atmosferă caldă și confortabilă, perfectă pentru relaxare. Cu o sursă de energie solară și un design ușor de utilizat, aceste lămpi sunt ideale pentru a ilumina foișoare sau poteci. Construite din materiale durabile și cu un picior ascuțit pentru a le fixa în pământ, aceste lămpi vor lumina grădina ta pentru mai multe sezoane. Descoperă acum calitatea iluminatului de grădină cu Setul de lămpi solare tip “Torță”!”

 • Lampa solarna latarnia uliczna 128LED pilot 111479.jpg
  SKU: AVX-KX4963

  “Descoperă Lampa Stradala cu Panou Solar, Senzor de Miscare si Telecomanda, dimensiune 30 x 14 x 3 cm, un produs funcțional și eficient care îți va oferi o cantitate mare de lumină oriunde ai avea nevoie. Cu până la 128 de LED-uri și un panou solar încorporat, această lampă stradală te va ajuta să economisești energie și bani, oferindu-ți totodată confort și siguranță. Cu un senzor de mișcare și trei moduri de funcționare, această lampă este ușor de utilizat și de reglat pentru a se potrivi nevoilor tale. Alege calitatea și economia cu Lampa Stradala cu Panou Solar, Senzor de Miscare si Telecomanda, dimensiune 30 x 14 x 3 cm.”

 • fgbdfgbf.jpeg
  SKU: AVX-ZD53C

  “Îmbunătățiți estetica exterioară a casei dvs. cu Setul de 4 x Lămpi Solare pentru scară sau gard. Fiecare lampă este alimentată de un panou solar incorporat și are o baterie reîncărcabilă, eliminând nevoia de putere suplimentară. Cu LED-uri luminoase și un senzor de crepuscul, lămpile se aprind automat după amurg. Instalare ușoară și rezistență la condiții meteorologice dure. Material din plastic și culoare neagră. Adăugați lumină și stil în exteriorul casei dvs. cu acest set practic și elegant.”

 • c87929fb 2475 4423 a031 2020702105ac.jpg
  SKU: AVX-ZD50J

  Descoperă Setul de 4 x Lămpi Solare pentru exteriorul grădinii tale, cu un design estetic și 8 LED-uri, alături de suportul scurt inclus. Aceste lămpi solare în formă de disc sunt alimentate de un panou solar și sunt echipate cu un senzor crepuscular, astfel încât se aprind automat când se întunecă. Cu o încărcare completă a bateriei, acestea pot funcționa continuu pentru până la 8 ore. Transformă-ți grădina într-un decor de vis, cu ajutorul acestor lămpi elegante, cu un finisaj metalic deosebit.

  Caracteristici:

  • Setul include 4 lămpi solare, cu un panou policristalin care încarcă bateria încorporată.
  • Bateria se încarcă de la lumina soarelui, asigurând o rezervă de energie pentru funcționarea lămpilor pe timp de noapte. O încărcare completă poate susține iluminatul continuu pentru 6-8 ore.
  • Ideal pentru a ilumina grădini, poteci sau scări, aceste lămpi nu necesită schimbarea constantă a bateriilor și nu necesită întreținere datorită panoului solar.
  • 8 LED-uri asigură o lumină albă neutră (4000K) pentru un efect de fundal plăcut.
  • Echipate cu un senzor de crepuscular pentru
 • H7ea6436231084af381adc5db1eb3344eQ.jpg
  SKU: AVX-ZD50E

  Căutați o modalitate de a lumina și decora grădina dvs.? Ați găsit-o! Descoperiți Lampa Solara estetica exterioara de gradina, cu 16 LED-uri și suport scurt. Această lampa este alimentată de energie solară, folosind un panou solar pentru a încărca bateria încorporată. Cu un senzor de crepuscul, lampa se aprinde automat când se întunecă și oferă până la 8 ore de iluminat continuu după o încărcare completă. Cu 16 LED-uri care emit o lumină albă neutră, această lampa este perfectă pentru iluminarea grădinilor, potecilor și scărilor. Instalarea este ușoară și rapidă, datorită suportului puternic care permite fixarea lămpii în pământ. De asemenea, carcasa impermeabilă asigură o utilizare fără probleme indiferent de condițiile meteorologice. Cu un finisaj elegant și un design durabil, această lampa este un ornament perfect pentru grădina dvs. Nu mai pierdeți timp și energie cu schimbarea bateriilor, alegeți Lampa Solara estetica exterioara de gradina pentru un iluminat eficient și ecologic!

 • ZD50A zd50a 35.jpg
  SKU: AVX-ZD50A

  Cumpără acum Lampa Solara estetica exterioara de gradina RGB LED tip “lampadar” pentru a adăuga un plus de culoare și lumină în grădina ta! Această lampa de înaltă calitate este alimentată de energie solară și are un panou solar incorporat care încarcă bateria pentru o funcționare de până la 8 ore. Cu un LED RGB care emite lumină colorată și un senzor de crepuscul încorporat, lampa se aprinde automat când se întunecă, fără a fi nevoie să treceți fire electrice. Instalarea este ușoară și rapidă, iar carcasa impermeabilă asigură o utilizare fără probleme în orice condiții meteorologice. Nu mai pierde timp și energie cu schimbarea constantă a bateriilor – alege Lampa Solara estetica exterioara de gradina RGB LED tip “lampadar” pentru a aduce un plus de eleganță și funcționalitate în grădina ta!

 • ZD94 zd94 14 2h1r 7d.jpg
  SKU: AVX-ZD94A

  “Bucurați-vă de iluminarea mobilierului dvs. cu banda LED cu senzor de mișcare și amurg de 2 metri, în culoarea alb rece (5000K). Setul include și un modul de alimentare cu baterie, astfel încât să puteți utiliza banda oriunde doriți. Cu un comutator fizic pentru oprirea permanentă și două moduri de operare (automat și manual), această bandă este perfectă pentru a lumina interiorul dulapurilor și colțurile de sub și în spatele mobilierului. Fabricată din plastic de înaltă calitate, banda are o putere de 4,8 W și o luminozitate de 800 lm. Cu un unghi de fascicul de 120 de grade și un senzor încorporat de amurg și mișcare, banda se adaptează nevoilor dvs. și vă oferă o experiență de iluminare personalizată. Cu o clasă de etanșare IP20 și o carcasă albă, banda este sigură și elegantă. Adăugați un plus de confort și stil interiorului dvs. cu această bandă LED pentru mobilier!”

 • ZD94 zd94 14.jpg
  SKU: AVX-ZD94

  “Iluminați-vă mobilierul cu ajutorul Banda LED cu senzor de mișcare pentru Iluminare, lungime 1m. Această bandă LED de 1 metru, cu lumină alb rece (5000K), este complet echipată cu un modul de alimentare prin baterie. Setul include un senzor de amurg și mișcare (PIR) încorporat, precum și un comutator fizic pentru a opri permanent banda. Beneficiați de două moduri de operare adaptate nevoilor dvs. (automat și manual), iar datorită dimensiunilor sale mici, banda este perfectă pentru a ilumina interiorul dulapurilor și colțurile de sub și în spatele mobilierului. Materialul din plastic asigură o durabilitate ridicată, iar specificațiile produsului includ puterea de 2,4 W și luminozitatea de 400 lm. Culoarea luminii este alb rece (5000K), iar lungimea benzii este de 1 metru. Cu un unghi de fascicul de 120 de grade și un senzor de amurg și mișcare încorporat, această bandă LED este ușor de utilizat și oferă o iluminare eficientă. Comutatorul pornit/oprit fizic și clasa de etanșare IP20 asigură o utilizare sigură și durabilă. Disponibilă într-o carcasă albă, banda LED cu senzor de mișcare este ambalată într-o cutie de carton pentru a fi livrată în condiții optime.”

 • KX499581468.jpg
  SKU: AVX-KX4995

  “Descoperă versatilitatea și eficiența Lămpii Solare LED Trio, modelul TRIO, cu senzor crepuscular și senzor de mișcare. Cu 3 programe automate de iluminare și o baterie puternică de 2400 mAh alimentată de energie solară, această lampă este perfectă pentru iluminarea proprietății tale. Cu un design modern și rezistență la intemperii, această lampă este ideală pentru a ilumina aleile, grădinile, terenurile de agrement sau chiar și în camping. Cu un panou solar separat și un modul extern, această lampă poate fi amplasată într-un loc bine luminat, până la 5 metri distanță de lampa LED. Fii eco și alege energia regenerabilă pentru a economisi bani și a contribui la salvarea planetei. Cu 3 programe de iluminare independente și LED-uri COB de înaltă calitate, această lampă asigură o lumină puternică și uniformă, cu un unghi de incidență de 120 de grade. Cu un senzor precis de mișcare și crepuscular, această lampă se va aprinde automat când este necesar și se va opri după o anumită perioadă de timp. Cu dimensiuni compacte și un design universal, această lampă poate fi montată în nenumărate moduri, oferind un confort de neegalat. Alege Lampa Solara LED Trio pentru a ilumina cu eficiență și confort proprietatea ta.”

 • 28f0e523 5ad0 4c34 bc02 f0dc21e60f3f.jpg
  SKU: AVX-KX5775

  “Transformă interiorul casei tale într-un spațiu unic și luminos cu Setul 6 Lampi LED Wireless. Aceste lămpi rotunde fără fir sunt perfecte pentru a fi folosite ca lampă de noptieră sau pentru a înlocui iluminatul tradițional de sub dulapuri. Cu ajutorul telecomenzii, poți controla lumina și ajusta intensitatea ei pentru a crea o atmosferă romantică și confortabilă. Telecomanda este o mare comoditate, permițându-ți să controlezi lumina fără a te deplasa de la locul tău. Montarea ușoară și neinvazivă a acestor lămpi, alimentate de baterii AAA, le face ideale pentru a fi amplasate oriunde în casă. Iar utilizarea zilnică a lor va duce la o reducere a facturilor la energie. Setul include 6 lămpi autoadezive și o telecomandă pentru un control facil de la distanță. Iluminează-ți casa într-un mod modern și practic cu Setul 6 Lampi LED Wireless!”

 • 71kvncLaB4L. SX679 .jpg
  SKU: AVX-KX7814_1

  “Creează o atmosferă magică în camera copilului tău cu Proiectorul LED “Galaxy Stars”. Afișează proiecții ale cerului înstelat în 9 moduri diferite și permite controlul culorilor și rotației prin butoanele intuitive. Economisește energie și poate fi alimentat prin USB sau baterii AAA. Perfect pentru a ajuta copilul să adoarmă ușor și relaxat.”

 • 50320.970.jpg
  SKU: AVX-KX5087

  “Descoperă Lampa Solară LED cu senzor crepuscular și de mișcare, cu 100 de LED-uri și 3 moduri de operare, perfectă pentru iluminarea gratuită a grădinii tale. Instalare ușoară, fără cabluri sau unelte necesare. Funcționează cu energie solară regenerabilă, oferind un impact direct asupra salvării planetei. Echipată cu senzori preciși de amurg și mișcare, lampa se aprinde automat când este necesar și se oprește după o anumită perioadă de timp. O soluție modernă și convenabilă pentru toată lumea, cu un design universal care se potrivește perfect cu caracterul casei și grădinii tale. Comandă acum și fii ECO!”

 • numar casa solar.jpg
  SKU: AVX-AG216

  “Îți faci ușor remarcată casa cu Placa numar casa iluminata LED, incarcare solara, carcasa din INOX – un produs de înaltă calitate, cu lumina de fundal automată și setul de numere și litere incluse. Instalare ușoară și durată de viață lungă a LED-urilor. Nu rata șansa de a-ți personaliza adresa cu această placă de dimensiuni perfecte – 169mm x 131mm. Cumpără acum și fii găsit fără probleme!”

Afișez 1 - 16 din 17 rezultate

Vrei să iți salvăm selecția de produse din coș?

Înainte să părăsești site-ul, te încurajam să salvezi coșul de cumpărături. Pentru a putea face asta avem nevoie de adresa ta de email. Cine știe, poate chiar iți vom trimite un cod de reducere.