Polițe de asigurare

Polițele de asigurare sunt emise în numele societăților de asigurare de către ECOMPLEX REAL SRL, înregistrat în Registrul Intermediarilor in Asigurări și/sau Reasigurări sub numărul RAJ-512060 ca asistent in brokeraj al SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A., număr înregistrare Registrul Brokerilor: RBK-293.

Solicită o cotație pentru polița de asigurare

Polițele de asigurare vor fi emise manual în urma validării datelor prin apel telefonic alături de un consultant în asigurări. Vă rugăm să verificați corectitudinea acestora în momentul introducerii pe site.   Informații autovehicul:

  Adresa proprietar / utilizator  Sunt de acord cu politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal a societății eComplex REAL SRL.
  Sunt de acord cu politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal a societății SC Safety Broker de Asigurare SA.
  Sunt de acord ca datele mele personale să fie prelucrate de către ECOMPLEX REAL SRL pentru scopuri de ofertare contract de asigurări conform termenilor și condițiilor a SC Safety Broker de Asigurare SA.

  Prelucrarea datelor cu caracter personal se va realiza cu respectarea prevederilor Regulamentului nr.679/2016 adoptat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene pentru aprobarea normelor privind protecția în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și a normelor referitoare la libera circulație a acestui tip de date cu caracter personal.

  Adresa sediu

  Str. Independentei 76, Tărtășești, Dâmbovița

  Numere de contact

  Comenzi: +40755303036
  Asigurări: +40721969664

  Email

  Comenzi:
  Asigurări:

  Program de lucru

  Luni-Vineri 10:00 - 18:00
  Sâmbătă: închis
  Duminică: închis

  Follow us on social networks