Filtre
Filtrare produse

Afișez 1 - 16 din 24 de rezultate

Imagine
SKU
Produs
Rating
Preț
 • 10294 v20o kj 1.jpg
  SKU: AVX-AM10295

  “Descoperă beneficiile Setului 4 capace roti model CRISTAL 16″ – RED & BLACK, un produs de înaltă calitate din plastic ABS, rezistent la impact și condiții meteorologice dure. Instalarea este ușoară și nu necesită unelte suplimentare, iar clemele din plastic asigură siguranța jantelor. Alege dimensiunea corectă a capacului verificând diametrul anvelopei. Pachetul conține 4 bucăți, potrivite pentru majoritatea modelelor de mașini. Cumpără acum și bucură-te de un aspect modern și protecție durabilă pentru jantele tale!”

 • 10294 1.jpg
  SKU: AVX-AM10294

  “Obțineți un aspect modern și elegant pentru mașina dvs. cu Setul de 4 capace roti model CRISTAL 15″ – RED & BLACK. Realizate din plastic ABS de înaltă calitate, aceste capace se potrivesc perfect cu majoritatea modelelor de mașini cu jante din oțel. Cu posibilitatea de reglare a jantei, puteți să le fixați ușor și în siguranță, fără a deteriora jantele. Durabile și rezistente la impact și condiții meteorologice dure, aceste capace asigură siguranța și protecția jantelor dvs. Instalarea lor este ușoară și rapidă, fără a fi nevoie de unelte suplimentare. Pentru a alege dimensiunea potrivită, consultați diametrul jantei, care poate fi citit pe anvelopă. Pachetul conține 4 bucăți de capace roti. Îmbunătățiți aspectul mașinii dvs. și protejați jantele cu Setul de 4 capace roti model CRISTAL 15″ – RED & BLACK.”

 • 11532 1.jpg
  SKU: AVX-AM11532

  “Alegeți Setul de 4 capace roti model ACTIVE RC SILVER 14″ pentru a vă îmbunătăți mașina cu un aspect modern și sigur. Fabricate din plastic ABS de înaltă calitate, aceste capace se potrivesc perfect cu majoritatea jantelor din oțel și sunt rezistente la impact și condiții meteorologice dure. Instalarea este ușoară și nu necesită unelte suplimentare, iar clemele din plastic asigură siguranța jantelor. Verificați diametrul jantei pentru a alege dimensiunea corectă a capacului. Pachetul conține 4 bucăți de capace roti. Actualizați-vă mașina cu acest set de capace de înaltă calitate și durabile.”

 • 11640 1.jpg
  SKU: AVX-AM11640

  “Îmbunătățiți aspectul mașinii dvs. cu Setul 4 capace roti model CRISTAL 14″, potrivit pentru majoritatea modelelor de mașini cu jante din oțel. Fabricate din plastic ABS de înaltă calitate, aceste capace sunt durabile și rezistente la impact și condiții meteorologice dure. Instalarea este ușoară și nu necesită unelte suplimentare, iar clemele din plastic asigură siguranța jantelor. Alegeți dimensiunea potrivită în funcție de diametrul jantei și bucurați-vă de un aspect elegant și protecție pentru roți. Pachetul conține 4 bucăți de capace roti. Comandați acum și transformați-vă mașina într-o adevărată bijuterie pe șosea!”

 • 10323 1.jpg
  SKU: AVX-AM10323

  “Alegeți stilul și calitatea pentru mașina dvs. cu Setul 4 capace roti model GTX 14″ – CARBON & BLACK. Fabricate din plastic ABS de înaltă calitate, aceste capace se potrivesc perfect cu majoritatea jantelor de oțel. Beneficiați de durabilitate, siguranță și ușurință în instalare, fără a deteriora jantele. Verificați diametrul jantei și alegeți dimensiunea potrivită. Instalarea este simplă: scoateți capacele vechi, așezați inelul de fixare, poziționați capacul butucului și apăsați în jos. Pachetul conține 4 bucăți. Transformați aspectul mașinii dvs. cu Setul 4 capace roti model GTX 14″ – CARBON & BLACK.”

 • 10319 1.jpg
  SKU: AVX-AM10319

  “Alegeți setul perfect de capace pentru jantele mașinii dvs. cu Setul 4 capace roti model GTX 14″ – CARBON & SILVER. Realizate din plastic ABS de înaltă calitate, aceste capace sunt durabile și rezistente la impact și condiții meteorologice dure. Instalarea este ușoară și nu necesită unelte suplimentare, iar clemele din plastic asigură siguranța jantelor. Verificați dimensiunea corectă a capacului în funcție de diametrul jantei și urmați pașii simpli de instalare. Pachetul conține 4 bucăți de capace roti pentru a vă asigura că toate cele patru jante sunt protejate și arată impecabil. Alegeți calitatea și siguranța cu Setul 4 capace roti model GTX 14″ – CARBON & SILVER.”

 • 11552 1.jpg
  SKU: AVX-AM11552

  “Cu Setul 4 capace roti model ROYAL RC 14″, vei avea parte de o potrivire perfectă pentru majoritatea modelelor de mașini cu jante din oțel. Fabricate din plastic ABS de înaltă calitate, aceste capace sunt durabile și rezistente la impact și condiții meteorologice dure. Montajul este ușor și nu necesită unelte suplimentare, iar clemele din plastic asigură siguranța jantelor. Alege dimensiunea corectă în funcție de diametrul anvelopei și urmează pașii simpli de instalare pentru a te bucura de un aspect nou și protecție pentru jantele tale. Pachetul conține 4 bucăți de capace roti pentru a te asigura că toate cele patru roți vor arăta impecabil. Descoperă acum beneficiile acestui produs de înaltă calitate și protejează-ți jantele cu stil!”

 • 10670 1.jpg
  SKU: AVX-AM10670

  “Descoperă Setul 4 capace roti model WIND 14″ – SILVER & BLACK, potrivit pentru majoritatea modelelor de mașini cu jante din oțel. Fabricate din plastic ABS de înaltă calitate, aceste capace oferă durabilitate și siguranță, fiind rezistente la impact și condiții meteorologice dure. Instalarea lor este ușoară și nu necesită unelte suplimentare, iar reglarea jantei asigură potrivirea perfectă cu janta. Alege dimensiunea corectă verificând diametrul jantei, iar pachetul conține 4 bucăți. Înlocuiește capacele vechi în doar câțiva pași simpli și bucură-te de un aspect nou și protecție pentru jantele tale.”

 • 10416 1.jpg
  SKU: AVX-AM10416

  “Protejați și înfrumusețați jantele mașinii dvs. cu Setul de 4 capace roti model GTX 14″ – BLACK CARBON & SILVER. Fabricate din plastic ABS de înaltă calitate, aceste capace se potrivesc perfect cu majoritatea modelelor de mașini cu jante din oțel. Fiind rezistente la impact și condiții meteorologice dure, aceste capace oferă o durabilitate de lungă durată. Instalarea este ușoară și nu necesită unelte suplimentare, iar clemele din plastic asigură siguranța și protecția jantelor. Alegeți dimensiunea potrivită în funcție de diametrul jantei și bucurați-vă de un aspect nou și protecție maximă. Pachetul conține 4 capace roti pentru o instalare completă și rapidă.”

 • 11532 2zpu ob 1.jpg
  SKU: AVX-AM11533

  “Obțineți un aspect modern și sigur pentru mașina dvs. cu Setul 4 capace roti model ACTIVE RC SILVER 15″. Fabricate din plastic ABS de înaltă calitate, aceste capace se potrivesc perfect cu majoritatea jantelor din oțel. Cu posibilitatea de reglare a jantei, puteți asigura o potrivire perfectă a capacului butucului. Durabile și rezistente la impact și condiții meteorologice dure, aceste capace oferă și siguranță pentru jante, datorită clemelelor din plastic care nu le deteriorează. Instalarea este ușoară și nu necesită unelte suplimentare. Verificați diametrul jantei pentru a alege dimensiunea corectă a capacului. Pachetul conține 4 bucăți pentru a echipa toate roțile. Asigurați-vă că mașina dvs. arată impecabil cu Setul 4 capace roti model ACTIVE RC SILVER 15″.”

 • 11532 2zpu ob wtvp di 1.jpg
  SKU: AVX-AM11534

  “Obține un aspect modern și protecție pentru jantele tale cu Setul de 4 capace roti model ACTIVE RC SILVER 16″. Fabricate din plastic ABS de înaltă calitate, aceste capace se potrivesc perfect cu majoritatea modelelor de mașini cu jante din oțel. Cu posibilitatea de reglare a jantei, vei obține o potrivire perfectă între capacul butucului și jantă. Beneficiază de durabilitate și rezistență la impact și condiții meteorologice dure, datorită materialului de calitate. Instalarea este ușoară și nu necesită utilizarea uneltelor suplimentare, iar clemele din plastic nu deteriorează jantele. Asigură-ți siguranța și un aspect impecabil pentru mașina ta cu acest set de capace roti. Pachetul conține 4 bucăți de capace roti, pentru a acoperi toate cele 4 roți ale mașinii tale. Verifică diametrul jantei pentru a alege dimensiunea corectă a capacului. Adaugă acum în coș acest produs de înaltă calitate și bucură-te de protecție și un aspect modern pentru mașina ta!”

 • 11640 gxyp et 1.jpg
  SKU: AVX-AM11641

  “Descoperă Setul 4 capace roti model CRISTAL 15″, un produs de înaltă calitate din plastic ABS, rezistent la impact și condiții meteorologice dure. Beneficiind de o instalare ușoară și sigură, aceste capace se potrivesc perfect cu majoritatea modelelor de mașini cu jante din oțel. Asigură-ți siguranța și durabilitatea mașinii tale cu aceste capace care nu deteriorează jantele. Pachetul conține 4 bucăți pentru a acoperi toate roțile. Alege dimensiunea potrivită verificând diametrul jantei și bucură-te de un design elegant și funcțional. Cumpără acum Setul 4 capace roti model CRISTAL 15″ și transformă-ți mașina într-o adevărată bijuterie pe 4 roți!”

 • 11640 gxyp et 1ggp o4 1.jpg
  SKU: AVX-AM11699

  “Alegeți calitatea și siguranța cu Setul de 4 capace roti model CRISTAL 16″. Fabricate din plastic ABS durabil, aceste capace se potrivesc perfect cu majoritatea modelelor de mașini cu jante din oțel, datorită posibilității de reglare a jantei. Cu cleme din plastic care nu deteriorează jantele și un montaj ușor fără unelte suplimentare, aceste capace oferă protecție împotriva impactului și condițiilor meteorologice dure. Asigurați-vă că alegeți dimensiunea corectă în funcție de diametrul jantei și instalați-le ușor, urmând pașii simpli din instrucțiuni. Pachetul conține 4 bucăți de capace roti. Alegeți calitatea și siguranța cu Setul de 4 capace roti model CRISTAL 16″.”

 • 10942 rr1a j4 1.jpg
  SKU: AVX-AM10943

  “Descoperă setul de 4 capace de roți model DAKAR 15″ – SILVER & BLACK, perfect potrivite pentru majoritatea modelelor de mașini cu jante din oțel. Realizate din plastic ABS de înaltă calitate, aceste capace sunt durabile și rezistente la impact și condiții meteorologice dure. Siguranța este garantată de clemele din plastic care nu deteriorează jantele, iar montajul este ușor și nu necesită unelte suplimentare. Alege dimensiunea corectă a capacului în funcție de diametrul jantei, iar instalarea este simplă și rapidă. Pachetul conține 4 bucăți de capace roti, pentru a-ți completa aspectul mașinii tale într-un mod elegant și practic. Comandă acum și bucură-te de un produs de calitate superioară pentru mașina ta!”

 • 10323 yfih wy 1.jpg
  SKU: AVX-AM10324

  “Obțineți un aspect modern și elegant pentru mașina dvs. cu Setul de 4 capace roți model GTX 15″ – CARBON & BLACK! Aceste capace se potrivesc perfect cu majoritatea modelelor de mașini cu jante din oțel, datorită posibilității de reglare a jantei. Fabricate din plastic ABS de înaltă calitate, aceste capace sunt durabile și rezistente la impact și condiții meteorologice dure. Cu cleme din plastic care nu deteriorează jantele și un montaj ușor, fără utilizarea de unelte suplimentare, aceste capace asigură siguranță și confort în utilizare. Pentru a alege dimensiunea corectă, verificați diametrul jantei și numărul de după simbolul „R” care indică diametrul anvelopei. Instalarea este simplă și rapidă, urmând pașii din instrucțiunile incluse în pachet. Pachetul conține 4 bucăți de capace roti, pentru a vă asigura că toate cele patru roți ale mașinii dvs. vor arăta la fel de bine. Asigurați-vă că mașina dvs. va avea un aspect impecabil cu Setul de 4 capace roți model GTX 15″ – CARBON & BLACK!”

 • 10319 9ad4 tq 1.jpg
  SKU: AVX-AM10320

  “Protejează-ți jantele și adaugă un aspect modern mașinii tale cu Setul de 4 capace roti model GTX 15″ – CARBON & SILVER. Fabricate din plastic ABS de înaltă calitate, aceste capace se potrivesc perfect cu majoritatea modelelor de mașini cu jante din oțel. Cu ajutorul clemelelor din plastic, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la deteriorarea jantelor. Montajul este ușor și nu necesită unelte suplimentare. Verifică diametrul jantei și alege dimensiunea potrivită pentru a asigura o potrivire perfectă. Pachetul conține 4 bucăți de capace roti. Protejează-ți jantele și adaugă un aspect modern mașinii tale cu Setul de 4 capace roti model GTX 15″ – CARBON & SILVER.”

Afișez 1 - 16 din 24 de rezultate

Vrei să iți salvăm selecția de produse din coș?

Înainte să părăsești site-ul, te încurajam să salvezi coșul de cumpărături. Pentru a putea face asta avem nevoie de adresa ta de email. Cine știe, poate chiar iți vom trimite un cod de reducere.