Kit Reconditionare Jante

Filtre
Filtrare produse

Afișez 1 - 16 din 28 de rezultate

Imagine
SKU
Produs
Rating
Preț
 • KIT JANTE ORANGE FLUOR1 1 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-OFV4

  Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Orange Fluorescent, V4 este solutia perfecta pentru a-ti reconditiona si vopsi jantele cu usurinta si profesionalism. Produsele de calitate marca AVEX.ro iti asigura un rezultat impecabil, iar kitul este usor de utilizat de catre orice persoana, urmarind instructiunile incluse in pachet.

  Kitul contine 4 spray-uri de vopsea 400 ml Champion, 1 spray de lac transparent 500 ml Champion, chit de umplere special pentru jante din aliaj, set de manusi de unica folosinta, set de smirghel de diferite granulatii pentru corectare suprafete, rola banda de mascare pentru protejarea marginii anvelopei.

  Instructiunile de aplicare sunt simple si eficiente: curatarea jantelor, finisarea loviturilor, aplicarea chitului de umplere, finisarea cu smirghel, aplicarea vopselei si a lacului transparent. Dupa cateva straturi de vopsea si lac, jantele tale vor straluci in culoarea Orange Fluorescent, precum cele din imaginile din galeria de imagini.

  ATENTIE! Janta din imagine are rol de prezentare si nu este inclusa in pachet.

  Repara si vopseste jantele tale cu Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Orange Fluorescent, V4 de la AVEX.ro si bucura-te de un aspect nou si atragator pentru masina ta!

 • KIT JANTE BLUE FLUOR1 1 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-AFV4

  “Reparați și dați o nouă viață jantelor cu Kitul complet de reparatie și vopsire în culoarea Albastru Fluorescent, V4 de la AVEX.ro. Acest kit DIY conține tot ce aveți nevoie pentru a recondiționa și vopsi jantele într-un mod simplu și eficient. Cu 4 spray-uri de vopsea Champion, un spray de lac transparent, chit de umplere special pentru jante din aliaj, set de manusi și smirghel, puteți corecta loviturile și crăpăturile jantelor și le puteți vopsi într-o culoare strălucitoare. Instrucțiunile incluse vă vor ghida pas cu pas în procesul de aplicare. Imaginile din galerie vă vor arăta rezultatele impresionante pe care le puteți obține cu acest kit. Nu uitați, janta din imagine este doar în scopuri de prezentare și nu este inclusă în pachet. Transformați-vă jantele și faceți-le să strălucească cu Kitul complet de reparatie și vopsire de la AVEX.ro!”

 • KIT JANTE GALBEN FLUOR1 2 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-GFV4

  “Transformați jantele mașinii dvs. în adevărate opere de artă cu Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Galben Fluorescent, V4 de la AVEX.ro. Acest kit de reconditionare și vopsire conține tot ce aveți nevoie pentru a obține o finisare perfectă, inclusiv spray-uri de vopsea și lac, chit de umplere special și accesorii pentru pregătirea și aplicarea produselor. Ușor de utilizat, acest kit DIY vă permite să reparați și să vopsiți jantele în confortul propriei case, urmând instrucțiunile incluse. Cu ajutorul acestui kit, veți putea reface loviturile și zgârieturile jantelor, obținând o suprafață uniformă și lucioasă. ATENȚIE: Janta din imagine este doar în scopuri de prezentare și nu este inclusă în pachet. Transformați-vă mașina într-o adevărată bijuterie cu Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Galben Fluorescent, V4 de la AVEX.ro. Vedeți rezultatele uimitoare în galeria de imagini de mai jos!”

 • KIT JANTE CUPRU1 2 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-CUV4

  “Reparați și vopsiți jantele mașinii dvs. cu ușurință folosind Kitul complet de reparare și vopsire jante, culoare Cupru Metalic, V4 de la AVEX.ro. Acest kit DIY conține tot ce aveți nevoie pentru a recondiționa și vopsi jantele dumneavoastră, inclusiv spray-uri de vopsea și lac, chit de umplere special, smirghel și bandă de mascare. Urmând instrucțiunile incluse, puteți obține o suprafață netedă și strălucitoare în doar câțiva pași simpli. Imaginile din galerie demonstrează rezultatele uimitoare pe care le puteți obține cu acest kit. ATENȚIE: Jantele din imagine sunt doar în scopuri de prezentare și nu sunt incluse în pachet. Asigurați-vă că mașina dvs. strălucește cu jantele vopsite în Cupru Metalic, folosind Kitul complet de reparare și vopsire jante de la AVEX.ro.”

 • KIT JANTE GOLD1 2 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-AUV4

  Alege acum un kit complet de reparatie si vopsire jante in culoarea Auriu Metalic, V4, marca AVEX.ro! Kitul contine tot ce ai nevoie pentru a reconditiona si vopsi jantele tale, inclusiv sprayuri de vopsea Champion, chit de umplere special, set de manusi si smirghel, precum si banda de mascare pentru a proteja anvelopele. Cu instructiunile incluse, oricine poate folosi acest kit DIY pentru a obtine rezultate profesionale. Nu uita, janta din imagine este doar pentru prezentare si nu este inclusa in pachet. Urmeaza pasii simpli pentru a obtine jantele perfecte: curata, finiseaza, aplica chitul de umplere, slefuieste si aplica vopseaua si lacul transparent. Poti alege sa aplici doar vopseaua sau sa adaugi si lacul pentru un luciu intens. Iar pentru inspiratie, consulta galeria de imagini cu rezultatele obtinute cu acest kit. Alege calitatea si eficienta cu kitul complet reparatie si vopsire jante Auriu Metalic, V4 de la AVEX.ro!

 • KIT JANTE CROM1 2 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-CV4

  “Reparați și dați o nouă viață jantelor mașinii dvs. cu Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Crom Metalic, V4 de la AVEX.ro. Acest kit DIY conține tot ce aveți nevoie pentru a recondiționa și vopsi jantele într-un mod ușor și eficient.

  Marca AVEX.ro este garantul calității, iar kitul conține produse de înaltă calitate pentru a vă asigura un rezultat perfect. Kitul include 4 spray-uri de vopsea de 400 ml și un spray de lac transparent de 500 ml, chit de umplere special pentru jante din aliaj, set de manusi de unica folosință, set de smirghel de diferite granulații pentru pregătirea suprafeței și rola de bandă de mascare pentru protejarea marginilor anvelopelor.

  Instructiunile incluse în pachet sunt ușor de urmat și vă permit să reparați și să vopsiți jantele chiar și fără experiență în domeniu. Procesul este simplu: curățați jantele, finisați loviturile și crăpăturile, aplicați chitul de umplere, finisați suprafața, aplicați vopseaua și, opțional, lacul transparent pentru un luciu intens.

  Galeria de imagini vă oferă o privire de ansamblu asupra produsului și a rezultatelor obținute. Atenție, janta din imagine este doar în scopuri de prezentare

 • KIT JANTE ALBASTRU1 2 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-AV4

  “Reparați și vopsiți jantele mașinii dvs. într-o culoare uimitoare cu Kitul complet de reparație și vopsire jante în culoarea Albastru Metalizat, V4 de la AVEX.ro. Acest kit DIY conține tot ce aveți nevoie pentru a obține rezultate profesionale, inclusiv 4 spray-uri de vopsea Champion de 400 ml, un spray de lac transparent de 500 ml, un chit de umplere special pentru jante din aliaj, seturi de manusi și smirghel pentru corectarea suprafețelor, precum și o rolă de bandă de mascare pentru a proteja marginile anvelopei. Instrucțiunile incluse vă vor ghida pas cu pas în procesul de reparație și vopsire, astfel încât oricine să poată obține rezultate profesionale. Imaginile din galerie vă vor arăta cum puteți transforma jantele mașinii dvs. în adevărate piese de artă. ATENȚIE! Janta din imagine este doar în scopuri de prezentare și nu este inclusă în pachet. Așadar, nu mai așteptați și achiziționați acum Kitul complet de reparație și vopsire jante de la AVEX.ro pentru a vă transforma mașina într-o adevărată bijuterie pe 4 roți!”

 • KIT JANTE VERDE1 1 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-VV4

  “Reparați și vopsiți jantele mașinii cu ușurință cu Kitul complet de reparație și vopsire culoare Verde Metalizat V4 de la AVEX.ro! Acest kit DIY conține tot ce aveți nevoie pentru a recondiționa și vopsi jantele din aliaj, inclusiv spray-uri de vopsea și lac transparent, chit de umplere special, manusi și smirghel. Urmați cu atenție instrucțiunile incluse și obțineți o suprafață perfectă și lucioasă. Imaginile din galerie vă arată rezultatele uimitoare pe care le puteți obține cu acest kit. ATENȚIE: janta din imagine nu este inclusă în pachet. Alegeți Kitul complet de reparație și vopsire jante de la AVEX.ro pentru a vă asigura că mașina dvs. arată mereu impecabilă!”

 • KIT JANTE SILVER1 1 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-AGV4

  “Transformă-ți jantele în adevărate bijuterii cu Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Argintiu Metalizat, V4 de la AVEX.ro! Acest kit de calitate conține tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți recondiționa și vopsi jantele în confortul casei tale. Cu ajutorul spray-urilor de vopsea și lac transparent Champion, chitului de umplere special și accesoriilor incluse, vei putea obține o suprafață perfect uniformă și strălucitoare. Instrucțiunile detaliate îți vor ghida pașii, astfel încât să obții un rezultat profesional. Fie că vrei să acoperi doar loviturile sau să vopsești integral jantele, acest kit este soluția perfectă pentru tine. Imaginile din galerie îți vor demonstra calitatea produselor și rezultatul final. Nu lăsa jantele să-ți strice aspectul mașinii, cumpără acum Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Argintiu Metalizat, V4 de la AVEX.ro!”

 • KIT JANTE ROSU1 1 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-RV4

  “Transformă-ți jantele în adevărate bijuterii cu ajutorul Kitului complet de reparatie si vopsire jante culoare Rosu Burgundy Metalizat V4 de la AVEX.ro! Acest kit DIY conține toate produsele necesare pentru a-ți recondiționa și vopsi jantele, astfel încât să arate ca noi. Cu ajutorul spray-urilor de vopsea Champion și a chitului special pentru jante din aliaj, vei putea corecta loviturile și crapăturile de pe suprafața jantelor tale. Kitul mai conține și un set de manusi de unica folosință, smirghel de diferite granulații și o rola de bandă de mascare pentru a proteja anvelopele în timpul procesului de vopsire. Instrucțiunile incluse în pachet sunt ușor de urmat, astfel încât oricine poate folosi acest kit cu succes.

  Kitul conține:
  4 x spray vopsea 400 ml Champion
  1 x spray lac transparent 500 ml Champion
  1 x chit de umplere special pentru jante din aliaj
  1 x set manusi de unica folosință
  1 x set smirghel de diferite granulații pentru corectare suprafete
  1 x rola banda de mascare pentru protejarea anvelopelor.

  ATENȚIE! Janta din imagine este doar în scopuri de prezentare și nu este inclusă în pachet.

  Pentru a obține cele mai bune rezultate, ur

 • KIT JANTE NEGRU LUCIOS1 1 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-NV4

  “Transformă-ți jantele în adevărate bijuterii cu Kitul complet reparatie si vopsire jante culoare Negru Metalizat, V4 de la AVEX.ro! Acest kit DIY conține tot ce ai nevoie pentru a repara, recondiționa și vopsi jantele tale, inclusiv spray-uri de vopsea și lac de calitate, chit de umplere special și seturi de smirghel și bande de mascare. Cu instrucțiunile incluse, oricine poate obține rezultate profesionale. Pregătește-ți jantele prin curățarea și finisarea loviturilor, aplică chitul de umplere, vopsește și finalizează cu stratul de lac pentru un luciu intens. Vezi galeria de imagini pentru a te inspira și comandă acum Kitul complet reparatie si vopsire jante de la AVEX.ro!”

 • KIT JANTE ROSU FLUOR1 1 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-RFV4

  “Transformă-ți jantele în adevărate opere de artă cu Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Rosu Fluorescent, V4 de la AVEX.ro! Cu produse de calitate marca AVEX.ro, acest kit DIY poate fi utilizat de oricine urmărind instrucțiunile incluse în pachet. Kitul conține 4 x spray vopsea 400 ml Champion, 1 x spray lac transparent 500 ml Champion, chit de umplere special pentru jante din aliaj, set manusi de unica folosinta, set smirghel de diferite granulații și rola banda de mascare pentru mascarea marginii anvelopei. Urmează instrucțiunile simple pentru a repara și vopsi jantele tale într-un mod ușor și eficient. Imaginile adiționale vorbesc de la sine despre calitatea produselor și rezultatele impresionante. Transformă-ți mașina într-o adevărată bijuterie cu Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Rosu Fluorescent, V4 de la AVEX.ro! ATENȚIE: Janta din imagine este doar în scopuri de prezentare și nu este inclusă în pachet.”

 • KIT JANTE VERDE FLUOR1 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-VFV4

  “Transformă-ți jantele într-o adevărată operă de artă cu Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Verde Fluorescent, V4 de la AVEX.ro! Acest kit DIY conține tot ce ai nevoie pentru a recondiționa și vopsi jantele tale, cu produse de calitate marca AVEX.ro. Cu ajutorul spray-urilor de vopsea Champion, lacului transparent și chitului de umplere special pentru jante din aliaj, vei putea repara loviturile sau crapăturile jantelor tale în doar câteva pași simpli. Kitul mai include și un set de manusi de unica folosință, smirghel de diferite granulații și o rola de bandă de mascare pentru protejarea marginii anvelopei. Cu instrucțiunile incluse în pachet, oricine poate folosi acest kit cu ușurință. Transformă-ți jantele într-o adevărată capodoperă cu Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Verde Fluorescent, V4 de la AVEX.ro! (Atenție: Janta din imagine este doar în scopuri de prezentare și nu este inclusă în pachet.)”

 • KIT JANTE GRI LUCIOS1 2 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-GRV4

  “Transformă-ți jantele în adevărate bijuterii cu Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Gri Inchis, V4 de la AVEX.ro! Cu acest kit DIY, poți repara și recondiționa jantele tale în câțiva pași simpli, urmând instrucțiunile incluse în pachet. Kitul conține 4 spray-uri de vopsea 400 ml Champion, 1 spray de lac transparent 500 ml Champion, chit de umplere special pentru jante din aliaj, set de manusi de unica folosință, set de smirghel de diferite granulații pentru corectarea suprafețelor și rola banda de mascare pentru protejarea marginii anvelopei. Cu atenție și răbdare, poți obține rezultate uimitoare în doar câteva minute! Instrucțiunile de aplicare sunt ușor de urmat: curăță jantele, finisează loviturile, aplică chitul de umplere, finisează suprafața, pregătește janta pentru vopsire, aplică vopseaua și, opțional, lacul transparent. Vopseaua de calitate și lacul transparent vor asigura un luciu intens și durabil. Iar pentru a te convinge de rezultatele spectaculoase, avem o galerie de imagini cu jante reparate și vopsite cu acest kit. Atenție, janta din imagine este doar pentru prezentare și nu este inclusă în pachet. Transformă-ți mașina într-o adevărată bijuterie cu Kitul

 • KIT JANTE GRI LUCIOS2 2 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-GRV2

  “Reparați și vopsiți jantele cu ușurință folosind Kitul complet de reparație și vopsire pentru jante, culoare Gri Închis, V2 de la AVEX.ro. Kitul conține tot ce aveți nevoie pentru a obține o reparare și o vopsire de calitate: spray-uri de vopsea și lac, chit de umplere special pentru jante din aliaj, set de manusi și smirghel pentru pregătirea suprafeței. Instrucțiunile incluse vă vor ghida pas cu pas în procesul de reparație și vopsire. Pozele din galerie vă arată rezultatele impresionante obținute cu acest kit. Cu AVEX.ro, oricine poate obține jantele perfecte!”

 • KIT JANTE VERDE FLUOR2 scaled 1.jpg
  SKU: AVX-KVJ-VFV2

  “Transformă-ți jantele într-o adevărată operă de artă cu Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Verde Fluorescent, V2 de la AVEX.ro! Acest kit DIY conține tot ce ai nevoie pentru a repara, recondiționa și vopsi jantele tale cu produse de calitate marca AVEX.ro. Cu ajutorul spray-urilor de vopsea și lac transparent, chitului de umplere special și setului de smirghel, vei putea corecta orice lovitură sau crăpătură, obținând o suprafață netedă și uniform colorată. Instrucțiunile incluse în pachet te vor ghida pas cu pas în procesul de aplicare, iar banda de mascare pentru marginile anvelopei îți va proteja pneurile de vopsea. Poți alege să vopsești jantele integral sau doar zonele afectate, iar pentru un luciu intens poți aplica mai multe straturi de lac transparent. Cu Kitul complet de reparatie si vopsire jante culoare Verde Fluorescent, V2 de la AVEX.ro, vei obține un rezultat profesional în confortul casei tale. ATENȚIE! Janta din imagine este doar în scopuri de prezentare și nu este inclusă în pachet. Alege calitatea și transformă-ți jantele într-o adevărată capodoperă cu AVEX.ro!”

Afișez 1 - 16 din 28 de rezultate

Vrei să iți salvăm selecția de produse din coș?

Înainte să părăsești site-ul, te încurajam să salvezi coșul de cumpărături. Pentru a putea face asta avem nevoie de adresa ta de email. Cine știe, poate chiar iți vom trimite un cod de reducere.