Formular pentru consultanță

Ai nevoie de consultanță în alegerea unei piese auto sau pentru autovehiculul tău?

În situația în care nu ai găsit în catalogul nostru produsele dorite, ne poți trimite un mesaj prin intermediul formularului de contact de mai jos iar unul dintre consultanții noștri va prelua solicitarea. Te rugăm să ne oferi toate informațiile necesare pentru a putea face interogările necesare către furnizorii noștri.

Trimite-ne un mesaj

  Datele personale despre persoanele vizate și datele de identificare ale autovehiculul vor fi utilizate în scopul furnizării de servicii de consultanță gratuită de către ECOMPLEX REAL SRL. Aceste date pot fi trimise mai departe furnizorilor de piese auto cu care compania noastră lucrează și are semnate acorduri de confidențialitate a datelor, asigurând-se în acest fel că prelucrarea datelor cu caracter personal se va realiza cu respectarea prevederilor Regulamentului nr.679/2016 adoptat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene pentru aprobarea normelor privind protecția în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și a normelor referitoare la libera circulație a acestui tip de date cu caracter personal.

  Adresa sediu

  Str. Independentei 76, Tărtășești, Dâmbovița

  Numere de contact

  Comenzi: +40755303036
  Asigurări: +40721969664

  Email

  Comenzi:
  Asigurări:

  Program de lucru

  Luni-Vineri 10:00 - 18:00
  Sâmbătă: închis
  Duminică: închis

  Follow us on social networks

  Vrei să iți salvăm selecția de produse din coș?

  Înainte să părăsești site-ul, te încurajam să salvezi coșul de cumpărături. Pentru a putea face asta avem nevoie de adresa ta de email. Cine știe, poate chiar iți vom trimite un cod de reducere.