Skateboard

Filtre
Filtrare produse

Afișez toate cele 2 rezultate

Imagine
SKU
Produs
Rating
Preț
 • KX5375 Deskorolka fiszka deska koła LED fioletowa 1
  SKU: AVX-KX5375_2

  „Alegeți sănătatea și distracția pentru copilul dumneavoastră cu Skateboard-ul Penny Board pentru copii cu roti din cauciuc, iluminate LED și culoare albastră! Designul plăcut ochilor și forma ușor de controlat fac din acest skateboard o alegere grozavă pentru a vă deplasa prin oraș. Cu roți de cauciuc durabile și lumini LED care se aprind cu mișcarea, copiii vor fi atrași de acest mijloc de transport distractiv și sigur. Încurajați-i să facă mișcare și să învețe noțiunile de bază ale traficului cu acest skateboard rezistent, potrivit pentru copii peste 3 ani și cu o greutate maximă de 60 kg. Dimensiunile perfecte și ambalajul convenabil fac din acest produs o alegere ideală pentru copiii activi și părinții responsabili!”

 • KX5375 Deskorolka fiszka deska koła LED fioletowa 1
  SKU: AVX-KX5375_4

  Descoperă plăcerea de a te deplasa într-un mod distractiv și inovativ cu Skateboard-ul Penny Board pentru copii cu roti din cauciuc, iluminate LED, culoare Orange! Copiii nu vor mai considera mersul pe jos plictisitor sau bicicleta o bătaie de cap inutilă, pentru că acum vor avea o alternativă mai interesantă și mai puțin tipică!

  Designul plăcut ochilor și culoarea distinctivă vor atrage cu siguranță copiii, cu atât mai puțin și mai activi! Odată ce vor începe să se joace, momentele plăcute nu vor avea sfârșit! Forma caracteristică a plăcii permite controlul ușor și perfect pentru a conduce prin oraș, oferind nu doar o experiență plăcută, ci și o modalitate rapidă de a ajunge de la punctul A la B!

  Orice denivelări și terenuri denivelate vor fi nivelate de roțile de cauciuc, oferind un confort deosebit la conducere prin amortizarea vibrațiilor și reducerea nivelului de zgomot generat. Acestea sunt mult mai durabile decât omologii lor din plastic!

  Placa este cu adevărat impresionantă mai ales noaptea, datorită efectului uimitor creat de cercurile strălucitoare și luminile LED care atrag atenția și adaugă stil! Acestea nu necesită nicio sursă de alimentare, deoarece atrag energie din mișcarea roților!

  Controlul unui astfel

Vrei să iți salvăm selecția de produse din coș?

Înainte să părăsești site-ul, te încurajam să salvezi coșul de cumpărături. Pentru a putea face asta avem nevoie de adresa ta de email. Cine știe, poate chiar iți vom trimite un cod de reducere.