Pagină de contact

Suntem întotdeauna deschiși pentru cooperare și sugestii, contactați-ne folosind una dintre modalitățile de mai jos.

Adresa sediu

Str. Independentei 76, Tărtășești, Dâmbovița

Numere de contact

Comenzi: +40755303036
Asigurări: +40721969664

Email

Comenzi:
Asigurări:

Program de lucru

Luni-Vineri 10:00 - 18:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

Follow us on social networks

Trimite-ne un mesaj

Nu vrei să suni sau să vii la biroul nostru? Atunci utilizați formularul de contact de mai jos și vă vom răspunde cât mai repede posibil.


    Datele personale despre persoanele vizate și datele de identificare ale autovehiculul vor fi utilizate în scopul furnizării de servicii de consultanță gratuită de către ECOMPLEX.RO S.R.L.. Aceste date pot fi trimise mai departe furnizorilor de piese auto cu care compania noastră lucrează și are semnate acorduri de confidențialitate a datelor, asigurând-se în acest fel că prelucrarea datelor cu caracter personal se va realiza cu respectarea prevederilor Regulamentului nr.679/2016 adoptat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene pentru aprobarea normelor privind protecția în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și a normelor referitoare la libera circulație a acestui tip de date cu caracter personal.

    Vrei să iți salvăm selecția de produse din coș?

    Înainte să părăsești site-ul, te încurajam să salvezi coșul de cumpărături. Pentru a putea face asta avem nevoie de adresa ta de email. Cine știe, poate chiar iți vom trimite un cod de reducere.