Unelte de Gradinarit

Filtre
Filtrare produse

Afișez toate cele 2 rezultate

Imagine
SKU
Produs
Rating
Preț
  • b71dfe007eda5728b49701cc992439cc 1000x1000 1.jpg
    SKU: AVX-WT-EDEN-5

    “Intrețineți grădina cu ușurință și precizie cu Setul 26 piese pentru întreținerea florilor și grădinii, model AVX-WT-EDEN-5. Acest set include unelte practice precum lopeți, furculițe și instrumente pentru îndepărtarea buruienilor, perfecte pentru plantare, transplantare și plivit. De asemenea, sunt incluse și trei unelte mici pentru îngrijirea plantelor în ghiveci, care oferă precizie și confort în utilizare. Fabricate din metal solid și cu forme ergonomice, aceste unelte asigură durabilitate și ușurință în utilizare. Setul mai include și etichete pentru marcarea răsadurilor și o geantă special concepută pentru depozitarea și transportul uneltelor. Cu Setul 26 piese pentru întreținerea florilor și grădinii, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a vă menține grădina în ordine și frumoasă. “

  • e19a1be66dbdb1b11c27ea0bbc146e60 1000x1000 1.jpg
    SKU: AVX-WT-GDNTOL

    “Alegeți calitatea și durabilitatea pentru grădina dvs. cu Setul de 5 unelte de grădină de înaltă calitate cu manere din silicon, model AVX-WT-GDNTOL. Fiecare instrument este fabricat din materiale solide pentru a oferi rezistență și durabilitate de-a lungul anilor. Indiferent dacă sunteți un grădinar experimentat sau un începător, acest set complet este o alegere excelentă pentru a crea o grădină frumoasă și bine întreținută. Cu 5 unelte incluse și un design ergonomic, acest set este perfect pentru săparea, plantarea și îndepărtarea buruienilor. Inovațiile practice, cum ar fi orificiile pentru agățat și dispozitivele de măsurare, fac ca acest set să fie ușor de utilizat și de depozitat. Adăugați acest set complet la colecția dvs. de scule de grădină și bucurați-vă de o experiență confortabilă și eficientă în grădinărit. Livrat în ambalaj original, acest set este o alegere excelentă pentru orice grădinar pasionat.”

Vrei să iți salvăm selecția de produse din coș?

Înainte să părăsești site-ul, te încurajam să salvezi coșul de cumpărături. Pentru a putea face asta avem nevoie de adresa ta de email. Cine știe, poate chiar iți vom trimite un cod de reducere.