Scoala de șoferi eComplex

eComplex Auto este o scoală de șoferi specializată în pregătirea celor care doresc să obțină permisul de conducere categoria B. Oferim servicii excelente de pregătire teoretică și practică pentru a-i ajuta pe elevi să-și atingă obiectivul de a deveni șoferi experimentați.

Te așteptăm să-ți începi călătoria către obținerea permisului de conducere!

Autorizatie ARR nr. 9996 valabila din 12 iunie 2023.

Pe ce mașina facem cursurile

Cursurile noastre vor avea loc pe autovehiculul Renault Clio V, echipat cu o transmisie manuală. În timpul acestor sesiuni de învățare, veți avea oportunitatea de a explora toate aspectele conducerii pe transmisie manuală, de la efectuarea corectă a schimbărilor de viteză până la controlul precis al ambreiajului. 

Cu ghidajul atent al instructorilor noștri experimentați, veți învăța să vă adaptați la diverse condiții de trafic și să stăpâniți tehnici avansate pentru a vă conduce cu încredere și siguranță.

renault clio v

Care sunt pașii necesari pentru obținerea carnetului de conducere

Prezentarea ofertei

Programezi o întâlnire cu instructorul nostru. Acesta iți va oferi consultanță și te va ghida cu privire la toate informațiile necesare despre cursurile de școlarizare auto disponibile și realizarea contractului.

Pregătirea actelor necesare

Nu trebuie să iți faci griji, vom fi alături de tine și te vom îndruma cu atenție în vederea obținerea tuturor documentelor necesare pentru înscrierea la scoală de șoferi, cat și pentru pregătirea dosarului final pentru susținerea examenului auto.

Cursuri de teorie și practică

In conformitate cu programul stabilit, vei participa la atât la cursurile de pregătire teoretică, cât și la cele practice de conducere, împreună cu instructorul auto. Pachetul de cursuri include 24 de ore de teorie și 30 de ore de practică.

Susținerea examenului auto

După finalizarea cursurilor, instructorul auto te va pregăti pentru susținerea examenul auto, care constă în două probe: teoretică și practică. Împreuna cu acesta, vei stabili zilele pentru susținerea celor două probe.

Care sunt actele necesare

Pentru înscrierea la școala de șoferi

  • Cartea de identitate, în original și în copie;
  • Cazierul judiciar – obținut de la orice secție de poliție din orașul unde locuiești, însă va trebui să conțină mențiunea „Examen auto”;
  • Avizul psihologic – îl obții în urma unui consult la orice cabinet individual autorizat de Colegiul Psihologilor din România;
  • Fișa medicală permis auto – eliberate în urma unui consult de către orice unitate medicală acreditată pentru eliberarea acestui tip de fișă pentru permisul auto (autorizată de Direcția de Sănătate Publică);

Pentru susținerea examenului auto

  • Fișa de școlarizare, se eliberează de către școala de șoferi.
  • Cererea de examinare, de obicei se eliberează la școala de șoferi împreună cu fișa de școlarizare, însă poate fi descărcata de la DRPCIV
  • Cazierul judiciar – este valabil cazierul judiciar pe care l-ai prezentat la înscrierea la școala de șoferi;
  • Dovada achitării taxei permis auto, în valoare de 89 de lei – poate fi achitată fie cash la orice unitate CEC Bank, la Trezoreria Statului sau la ghişeele DRPCIV prin virament bancar, mandat poştal sau prin mijloace de plată online
  • Cartea de identitate în original;
  • Permisul de conducere – pentru persoanele care doresc să obțină o nouă categorie sau subcategorie.

Dorești să obții permisul de conducere?

Suntem gata să te ajutăm sa obții permisul de conducere si să iți asiguri libertatea de a conduce. Nu aștepta!

Sună acum și înscrie-te la cursurile noastre de pregătire teoretică și practică. Vei avea parte de ghidare și sprijin din partea unei echipe de instructori experimentați care iți vor sta alături pe tot parcursul procesului de obținere a permisului de conducere.

Testimoniale

Ionut Cojocea
Ionut Cojocea
2023-03-30
Recomand cu încredere!Caracter și profesionalism!Nota 10++
velicu ionut
velicu ionut
2023-03-28
Ce-a mai bună școală de șoferi recomanda cu drag și incredere
Florentina Stan
Florentina Stan
2023-03-28
Recomand cu mare încredere 👍
cristina lepadatu
cristina lepadatu
2023-03-28
Recomand cu mare încredere.
Mădălina Toader
Mădălina Toader
2023-03-27
Recomand cu toată încrederea!
Nu as fi putut să îmi iau permisul de conducere fără ajutorul instructorului de la eComplex Auto. Îmi era foarte frică in trafic însă m-a ghidat cu răbdare si atenție prin întregul proces si mi-a dat încrederea necesara pentru a reuși sa trec examenul auto. Ne vedem la volan!
Instructorul de la școală de șoferi a fost excelent! Acesta a fost foarte răbdător și a reușit să mă ajute să depășesc temerile legate de condus. Cu ajutorul lui am dobândit încredere in abilitățile mele si am reușit sa obțin permisul de conducere fără probleme.
Nu aș putea fi mai mulțumit de serviciile oferite de scoală de șoferi eComplex. Instruirea a fost excelenta! George a fost atent la nevoile mele individuale si mi-a oferit sfaturi si trucuri care m-au ajutat sa mă descurc cu ușurința in timpul examenului auto.

Vrei să iți salvăm selecția de produse din coș?

Înainte să părăsești site-ul, te încurajam să salvezi coșul de cumpărături. Pentru a putea face asta avem nevoie de adresa ta de email. Cine știe, poate chiar iți vom trimite un cod de reducere.