giveaway antigel
Publicat în: Concursuri

Abonează-te la Newsletterul eComplex.ro și câștigă un antigel în noiembrie!

Dragi pasionați de automobile,

Suntem încântați să vă invităm să vă alăturați comunității noastre eComplex.ro și să vă bucurați de șansa de a câștiga premii lunare. La începutul fiecărei luni, vă oferim oportunitatea de a câștiga produse de cea mai înaltă calitate. Simplul gest de a vă abona la newsletterul nostru vă plasează automat în lista participanților la tragerea la sorți.

În această lună, suntem încântați să vă prezentăm un premiu care vă ajută să vă pregătiți mașina pentru iarna care se apropie: un Antigel concentrat albastru AZ Meisterteile KFS 11-72 4L. Acest produs vine cu urâtoarele caracteristici:

 1. Rezistență extremă la temperaturi scăzute de până la -72 de grade Celsius. Aceasta înseamnă că mașina va fi protejată în cele mai reci ierni.
 2. Aprobări de la producători recunoscuți precum Volvo, VW, GM, Ford și Cummins, ceea ce atestă calitatea și fiabilitatea sa.

Antigel concentrat albastru AZ Meisterteile KFS 11-72 4L

Cum puteți câștiga acest premiu deosebit? Procesul este simplu:

  • Abonați-vă la newsletterul eComplex.ro: Dacă nu sunteți deja abonați, vă puteți alătura comunității noastre făcând clic aici și introducându-vă adresa de email (sau in formularul de mai jos). Așa veți fi la curent cu cele mai recente actualizări si cu promoțiile noastre.
  • Așteptați tragerea la sorți: La finalul lunii noiembrie, vom alege un abonat norocos. Câștigătorul va fi anunțat pe site-ul nostru și pe paginile noastre de social media.
  • Bucurați-vă de premiul dvs.: Dacă sunteți câștigătorul, veți putea să vă pregătiți mașina pentru iarnă cu acest antigel de excepție. Veți fi protejați de frig și de efectele adverse ale temperaturilor scăzute.

De ce să vă alăturați comunității eComplex.ro?

Există mai multe motive pentru care ar trebui să considerați să vă alăturați comunității noastre. Iată câteva dintre acestea:

 • Informații și Actualizări despre Promoții: Prin abonarea la newsletter-ul nostru, veți fi mereu la curent cu cele mai recente promoții și campanii pe care le organizăm. Acest lucru vă oferă oportunitatea de a economisi și de a profita de oferte speciale.
 • Newlettere și Comunicate Importante: Prin intermediul newsletterelor noastre, vă ținem la curent cu diferite comunicate importante despre evenimentele și schimbările care au loc în firma noastră.
 • Blog cu Informații Utile: Pe blogul nostru veți găsi articole și informații utile despre mașini, accesorii auto și tot ce ține de lumea auto. Acesta este un resursă valoroasă pentru pasionații de automobile, care pot găsi sfaturi și ghiduri practice pentru îngrijirea și întreținerea mașinilor lor.

Prin abonarea la newsletter-ul eComplex.ro, veți face parte dintr-o comunitate pasionată de mașini și veți beneficia de avantajele informațiilor actualizate, promoțiilor atractive și a resurselor utile disponibile pe site-ul nostru. Vă așteptăm cu brațele deschise să vă alăturați comunității noastre pentru a vă îmbunătăți experiența auto.

Vă mulțumim pentru susținerea și vă dorim mult noroc în tragerea la sorți!

Cu drag, Echipa eComplex.ro

Actualizare din 30 noiembrie 2023

Concursul a luat sfârșit.

Câștigătorul este Stefan Nicolae Ioan. Premiul a fost expediat prin curier.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei să iți salvăm selecția de produse din coș?

Înainte să părăsești site-ul, te încurajam să salvezi coșul de cumpărături. Pentru a putea face asta avem nevoie de adresa ta de email. Cine știe, poate chiar iți vom trimite un cod de reducere.